Julias dansevent | Vårt första inlägg!
26
post-template-default,single,single-post,postid-26,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Vårt första inlägg!

Vårt första inlägg!

Varmt välkommen till dig som har navigerat dig ända fram till Poledance Söders blogg!

Det känns så spännande och kul att få dela med mig av det allra första inlägget på min blogg och få informera om det senaste som har hänt hos oss på Poledance Söder. Först vill jag börja med att få presentera mig själv. Julia Mazowska heter jag och är född och uppvuxen i Stockholm, på Söder. Jag började dansa redan som 7-åring på Balettakademien. När jag var i tonåren så tränade jag 4-5 gånger i veckan för Laszlo Mesaro och följde med på ett balettläger till Ungern. Även om jag alltid har vetat att det var dans som jag ville göra i mitt liv så var det först efter den resan som jag bestämde mig för att våga satsa. Sedan dess har hela mitt liv handlat om rörelse och dans i alla former. Efter att jag hade avslutat den 1-åriga-yrkesförberedande linjen på Balettakademien sökte jag till en 4-årig högskola på heltid för moderna dansare i England och blev antagen. Under de fyra åren fick jag en kunskap om dans och en teknisk grund som jag kommer att bära med mig genom hela livet. Jag lärde mig att det är otroligt höga krav som ställs på professionella dansare. En professionell dansare måste veta hur han/hon ska ta hand om sin kropp för att orka dansa hela dagarna, hur vi ska stretcha för att förebygga skador, förstå kroppens byggstenar och anatomin. Vi ska kunna memorera steg snabbt och anpassa oss till olika rörelse-stilar. Med tiden lärde jag mig också att hur hårt du än försöker så kommer det alltid att finnas någon som är lite bättre. Det var vid den punkten som jag ställde mig frågan, vad är dans för mig? För mig är dans glädje för rörelsen och min största passion i livet är att få dela den med dig. Vare sig det är på stolpen, på yogamattan eller på dansgolvet så är det fortfarande sammanbundna rörelser som blir en dans. Mitt mål är att ge dig den bästa dansupplevelsen så som om jag själv skulle uppleva dans för första gången, lättillgängligt och kul!

Den 5:e mars tycker vi att Du ska Våga testa en träningsform som du inte har provat förut- gratis! För mer information om tider och för anmälan går det bra att skicka ett mejl till info@poledancesoder.se.

Vi ses i studion!