Julias dansevent | Studiofotografering
1
post-template-default,single,single-post,postid-1,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Studiofotografering

Studiofotografering

Nu nalkas ljuva sommar på riktigt! Det är dags att vila och ge kroppen och sinnet en boost av D-vitamin ute i solen. Rolig träning behövs för att du ska utvecklas fort men vilan är minst lika viktig. Det är också ännu bättre om du kan kombinera poledance sporten med annan träning som inte nödvändigtvist har med dans i luften att göra.

Nu till något helt annat, nämligen att bli fotograferad på en stång. I torsdags hade Poledance Söder äran att bli fotograferade av proffsfotografen Sara Kollberg. Sara är otroligt noggrann och vet exakt vad hon behöver för att en bild ska bli bra. Sara är precis hemkommen från en lång resa i Argentina där hon har arbetat med film och fotografi. Passa på att boka henne om ni har ett event som behöver förgyllas och ramas in! Vi bokade Sara för att få ett lyft till vår fina hemsida!

Ni kan se Saras arbeten på dessa hemsidor
www.sarakollberg.com och på www.blavalfotografi.com

Här kommer ett litet smakprov från fotodagen!

Poledance svensexa