Julias dansevent | Höstlov
15856
post-template-default,single,single-post,postid-15856,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Höstlov

Höstlov

Hej hela glada gänget!

Så kul med så mycket positiv respons från er alla som jag har fått sedan jag började erbjuda kurser både för grupper och er dansande elever som kommer varje vecka. Grymt kul att intresset för poledance är så stort! Stor tack från botten av mitt hjärta till alla mina elever för att ni gör Poledance Söder till det tuffaste pole stället på söder. Vi tränar gärna i en danssal som ligger inne på ett av stans äldsta kamp-sportlokal. Här delar vi lokal tillsammans med Stockholms Barndansskola, Tango gänget, Zumba gänget, Krav Maga gänget, Kung Fu, you name it. Självklart passar även poledance in i denna kategori som en av marknadens tuffaste träningsform! Vi tar inget höstlov utan tränar på precis som vanligt.

Ses i studion!

d3aa334d4c5c0e87e305993ed1328f55