Julias dansevent | Prova poledance i hjärtat på Södermalm
15861
post-template-default,single,single-post,postid-15861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Prova poledance i hjärtat på Södermalm

Prova poledance i hjärtat på Södermalm

Välkommen till ett nytt år med nya tag! Poledance Söder har fått nog med julledigt och öppnar därför redan nu på onsdag med gratis prova på pass för nybörjare den 7 Jan kl 18:00!! Gör som vi, kom och träna med oss! Passen är öppna för killar och tjejer som gillar all sorts träning och att testa nya utmaningar. Inga förkunskaper krävs. Paxa din stång med ett mejl med ditt namn och telefon nummer till julia@poledancesoder.se.

Syns i studion!?