Julias dansevent | Workshop Handstående
15884
post-template-default,single,single-post,postid-15884,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Workshop Handstående

Workshop Handstående

Tack till alla som kom och var med!❤

Förra helgen hade vi cirkusakrobaten Eric Sherbin på besök hos oss i studion. Han visade oss olika knep hur man ska ta sig upp till handstående, hur man ska ta sig in och ut ur handstående på ett säkert sätt. Eric visade hur vi ska arbeta med kroppen för att stanna kvar i en rak linje uppochned. Inte så enkelt som det ser ut. Alla elever var så nöjda med Eric och hans sätt att undervisa. Stort tack till Eric och till eleverna som deltog!

handstaende