Julias dansevent | Föreställning på Hasselbacken
15891
post-template-default,single,single-post,postid-15891,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Föreställning på Hasselbacken

Föreställning på Hasselbacken

Så otroligt kul att få dansa på den här vackra middagen tillsammans med ballerinan Karin Sandström-Lapukin. Temat för kvällens dans var den vita och den svarta svanen. Den svarta svanen dansade in på tåskor och tog publiken med storm när den klättrade upp på stången och showade med farliga trix. Fler bilder och en liten filmsnutt finns på vårt instagram om du är nyfiken och vill se mer 🙂

poledance-hasselbacken-3

poledance-hasselbacken-1

poledance-hasselbacken-2