Julias dansevent | Gott nytt år!
15896
post-template-default,single,single-post,postid-15896,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Gott nytt år!

Gott nytt år!

Jag vill tacka, för andra året i rad, alla fina elever gamla som nya för att de gör Poledance Söder till det ställe som det är. Även till alla glada gäng som har hittat hit. Ni alla inspirerar mig och jag har lärt mig så mycket. Både som instruktör i studion och som företagare med allt vad det innebär av marknadsföring , bloggande, hemsidor, fakturor och momssatser 🙂 Vilken resa! <3

Fortsätt träna, dansa och våga tro på er själva. Och kom ihåg Du är alltid starkare än vad Du tror! 😉

Vi ses i studion! 🙂

Julia