Julias dansevent | Nytt namn samma själ!
15898
post-template-default,single,single-post,postid-15898,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Nytt namn samma själ!

Nytt namn samma själ!

Välkomna tillbaka! Hoppas att ni har haft en skön och avslappnande Jul med mycket vila. Den allra senaste stora nyheten är att Poledance Söder byter namn till: Julias! 🙂

Min största passion i livet är att få dela med mig av rörelse glädjen genom dans, pole och yoga. Därför har jag valt att ändra namnet i min marknadsföring så att fler träningsentusiaster kan hitta hit. Företaget riktar sig främst till större grupper så som kompisgäng eller företag men också för privat undervisning.

julias_svart