Julias dansevent | Högsäsong för dans
15946
post-template-default,single,single-post,postid-15946,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.5,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Högsäsong för dans <3

Högsäsong för dans <3

För tredje året i rad har jag äran att erbjuda dans av högsta klass till mina glada gäng. Kostymförrådet utökas med nya glittriga härligheter och paljetter. Bokningarna börjar fyllas på inför sommarens alla roliga aktiviteter som ska hinnas med. Jag brinner för dans och har undervisat det sedan år 2008 på skolor i Stockholm och även utomlands. Nu vill jag fortsätta sprida dansglädjen vidare genom mitt dansande företag. Kom och dela dansglädjen med mig i sommar!

Danshälsningar

Julia Mazowska